KANTARELLER


Efter några svettiga timmar i skogen igår med myggbett överallt kom vi hem med det här :) 

 

Så idag blev det kantarellomelett till middag - riktigt god med lite andra smaker än bara svamp. 


Ingredienser:
50 gram pinjenötter
ca 100 gram kantareller
en halv stor rödlök
2 vitlöksklyftor
6 ägg
50 gram parmesanost
timjan
salt & peppar
 
• Rosta pinjenötterna i en torr het panna i några minuter, tills de fått lite färg. Lägg sen åt sidan.
• Skär svampen i mindre bitar och hacka lök + vitlök.
• Stek i lite olja några minuter (tills svampen är torr om den är färsk)
• Vispa ihop äggen med salt och peppar och häll i pannan och rör runt så allt är jämnt fördelat. 
• Riv över parmesan och strö över lite timjan. Toppa med rostade minjenötter innan servering. 
 
 Mums!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0