XMAS
Har redan tagit lite jullov från bloggen som ni märkt, kanske för att jag inte kommer få så många riktiga dagar ledigt. Men innan vi säger god jul på riktigt så vill jag dela med mig av en riktigt lyckad julbål som gästerna och jag slurpade i oss i lördags. Har tyvärr ingen bild men efter en snabb sökning på google så kan vi säga att det såg ut ungefär så här...

3,75 dl strösocker
0,75 dl vatten
skal och saft från 1-2 apelsiner
1,5 tsk ingefära
3 st kanelstänger
1-1,5 liter vitt vin
1-1,5 liter fruktsoda
Koka upp socker, vatten, apelsinsaft och skal med kryddorna i en kastrull. Låt sjuda några minuter tills blandningen är simmig och skummig på ytan. Låt svalna och blanda sen med valfria proportioner vin och fruktsoda. På med massa is och skål!
♥ GOD JUL ♥
Kommentarer
Postat av: karro
hoho kommer matbloggen komma igång igen nu efter uppsatsdeadline? :) behöver lite inspo!
Svar:
nutsaboutyou.blogg.se
Trackback