TILLBEHÖR

De här champinjonerna fyllda med ädelost är bland det godaste som finns och passar som tillbehör till det mesta. Tomaterna med bacon var helt okej men smakade inte så mycket så ett tips är att krydda dem mer!

Jag har inte nåt recept så det blir lite svårt med exakta mått men ungefär såhär:

ca 10 stora champinjoner
ädelost eller annan ost med mycket smak
ca en halv rödlök
några valnötter
creme fraiche

♦ Bryt av foten på svamparna och hacka dem smått.
♦ Ställ hattarna upponer i en form. Sätt ugnen på 225 grader.
♦ Hacka rödlök och valnötter.
♦ Mosa osten i creme fraiche.
♦ Blanda i svamphack, rödlök och valnötter.
♦ Fyll champinjonhattarna med röran och gratinera 7-10 minuter.


3 stora tomater
1 paket bacon
ca en halv gul lök
riven ost med mycket smak tex parmesan
kryddor

♦ Hacka löken och skär bacon i små bitar. Stek upp till det fått färg.
♦ Skär av ett lock på tomaterna och gröp ur dem. Ställ dem i en form.
♦ Fyll tomaterna med bacon och lök och toppa med ost.
♦ Gratinera i ugnen på 225 grader ca 7-10 minuter.

Lätt som en plätt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0