VITKÅL

Det känns som det blir mer korta tips än hela recept just nu, hoppas det inte gör något!
 
Vitkål är oftast ganska billigt men även om man vet vad man ska göra av en del så blir det ofta över. Då tycker jag ni ska testa att göra pizzasallad!
 
 
Jag rev ett helt litet vitkålshuvud fint (lyxigt med matberedare!) och blandade också i några morötter jag hade hemma. Jag försökte mig på ett knep jag läst för att få den mjukare och använde stöten som man mortlar med och tryckte runt i kålblandningen, vet inte hur mycket bättre det blev men kanske lite. Blandade med ca 3 msk olivolja  och ca 2 msk vitvinsvinäger. Saltade och pepprade och smakade av.
 
Den håller sig några dagar i kylen så egentligen var det här lite för mycket att göra på samma gång. Det har blivit mycket pizzasallad i dagarna helt enkelt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0