SPONTANCANNELONI
Gårdagskvällen spenderades med Josefine, massa prat och sangria! Till huvudrätt blev det canneloni igen, men nu hittade vi på en egen fyllning. Det blev jättegott och jag väljer nog den här typen framför köttfärsvarianten i framtiden! Vi lyckades även få i oss lite ost & kex till förrätt och kladdkaka till efterrätt, mkt bra kväll!

färska lasagneplattor
grillad kyckling
champinjoner
färsk bladspenat
creme fraiche parmesan & vitlök
riven ost
♦ Hacka champinjoner och bladspenat och stek en stund
♦ Dela kycklingen i små bitar och blanda med svamphacket
♦ Rör i ca hälften av creme fraichen
♦ Fördela röran på lasagneplattorna och rulla ihop
♦ Lägg i en form och ha på resten av creme fraichen och riven ost
♦ Gratinera i ca 25 minuter, 200 grader
Tack för igår sötnöt :)
Kommentarer
Trackback