BUDGET

 
Kan vara bra att ha lite budgetmat i huvudet ibland såhär mot slutet av månaden... Kassler med ananas och chilisås, ingen favoritråvara direkt men det här receptet tyckte jag var riktigt gott för att vara just kassler och kommer sparas för sämre tider så att säga ;) Kanske en klassiker med ananas men jag kryddade på en hel del för att det inte skulle bli för mesigt.
 
 
Ingredienser 4-5 port:
500 gram kassler
en liten burk ananas, skivad eller i bitar
1 liten röd paprika
1 liten rödlök
2 dl matlagningsgrädde
2 dl creme fraiche
1 dl chilisås
1-2 tsk sambal oelek
riven ost
 
◊ Sätt ugnen på 225 grader.
◊ Skiva kassler och lägg i en form.
◊ Hacka paprika och lök och lägg över med ananasen.
◊ Vispa ihop grädde, creme fraiche, chilisås och sambal.
◊ Häll i formen och toppa med riven ost.
◊ Gratinera ca 20 minuter.
Trackback
RSS 2.0