RÖDBETSSALLAD

Men inte direkt den traditionella varianten! Som tillbehör till biffar gjorde vi en rödbets- och tomatsallad och jag som inte ens gillar tomater tyckte det var gott (fast det kanske främst beror på att jag äääälskar rödbetor...). Lätt som en plätt och värt att testa iaf!


Ingredienser ca 4 portioner:
6-8 rödbetor
4 tomater
olivolja
2 pressade vitlöksklyftor
2 msk balsamvinäger eller rödvinsvinäger
rosmarin, salt & peppar

♦ Skala och klyfta rödbetorna och koka ca 25 minuter.
♦ Skär tomater i klyftor och hetta upp oljan i en stekpanna.
♦ Tillsätt tomater och rödbetor, rosmarin och vitlök.
♦ Stek några minuter tills allt får fin färg och blir varmt.
♦ Tillsätt vinäger, salt & peppar och blanda runt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0