TILLBAKA

 
Hej! Nu har jag samlat på mig lite nya recept, går lite trögt ibland och då blir det såna här pauser. 
 
En supergod vardagsmiddag från nån mattidning kommer här, spagetti med renskav. Tar inte många minuter men smakar som det har fått koka ihop länge. Svårt att få på bild dock! 
 
 
Ingredienser för 3-4 portioner:
240 g frusen renskav
1 gul lök
2 morötter
2 vitlöksklyftor
salt & peppar
2 dl creme fraiche
1 dl vatten
2 msk kalv/viltfond
spagetti
 
• Koka pastan.
• Stek renskav (fryst!) i lite olja/smör. 
• Hacka lök, strimla morötter och stek med. 
• Pressa i vitlöken och salta & peppra. 
• Häll i creme fraiche, vatten och fond. 
• Låt koka ihop några minuter. 
• Blanda med pastan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0