ALLT I ETT

 
Ibland är det skönt att blanda ihop allt i en form, ställa i ugnen och så har man en hel måltid en stund senare (förutom några salladsblad då kanske). Den har pastagratängen skulle vara snabb och det är den väl egentligen men det tog lite tid att hacka. Och så god att det var värt var det väl inte riktigt, men helt okej. Nästa gång byter jag nog ut lite grejer, kassler blir nog bacon istället och kronärtskockorna kom inte till sin rätt riktigt. Men det är en bra grund så är det bara att byta ut vad man vill ha sen. 
 
 
Den här gången använde jag:
400-500 gram kassler
400-500 gram pasta
1 burk kronärtskockshjärtan
2 vitlöksklyftor
6 soltorkade tomater
en halv purjolök
2 ägg
400 ml färdig ostsås (om man vill att det ska gå snabbare!) eller egen bechamelsås
1 burk färdig tomatsås till pasta (ca 400 g)
1 dl riven ost
 
• Sätt ugnen på 225 grader och koka pastan. 
• Om du gör egen bechamelsås, börja med den nu!
• Skär kassler och kronärtskockor i mindre bitar.
• Hacka vitlöken, tomaterna och purjolöken. 
• Blanda allt detta med pastan.
• Blanda ostsås, tomatsås och ägg och rör ihop med pastaröran. 
• Smörj en form och lägg i allt och strö över osten. 
• Ställ i ugnen ca 20 minuter. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0