BACONLINDAT

 
Enkel men god helgmat, fläskfilé lindad med bacon.
Ingen marinad så smaken är mild och det kan behövas en smakfull sås, till exempel på soltorkade tomater ;) Även här blev det potatis och rödbetor i ugn till - en favorit!
 
 
1 fläskfilé
1 paket bacon
salt & peppar
 
• Sätt ugnen på 175 grader
• Rensa fläskfilén och linda bacon runt
• Bryn på hög värme någon minut så den får lite färg
• Lägg i en form och stek i ugnen tills den har innertemperatur 60 grader, det tar ca 15-20 minuter
• Låt vila några minuter i aluminuimfolie innan servering (den "eftersteks" också lite då)
 
2 dl creme fraiche
soltorkade tomater, ca 10 st
 
• Hacka de soltorkade tomaterna, blanda ihop och servera!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0