SNABBMAT

 
Gårdagens kycklinggryta som tog lika många minuter att fixa som quinoan behövde koka, alltså ca 15. Det ser ju tyvärr ut som en förfärlig röra och riktigt tråkig måltid på bilden men det var det inte!
 
Kul med ajvar relish som ny smaksättare, blev perfekt smak med lite sambal oelek och en skvätt soja, och kommer inte vara nåra problem att använda upp den burken. 
 
 
Ingredienser 2 port:
2 kycklingfiléer 
0,5 gul lök
1 vitlök
2 dl creme fraiche
0,5 dl ajvar relish
1 tsk sambal oelek
0,5-1 msk soja
 
- Hacka lök och vitlök och stek mjuk en stund. 
- Skär kycklingen i skivor och stek med löken. 
- Tillsätt creme fraiche, ajvar, sambal och soja.
- Låt koka ihop några minuter och smaka av! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0