TEXMEX PAJ
Jag har ju min favvopaj med grillad kyckling och vitkål och tacokrydda... men den här är en liknande variant som ligger bra till i pajtoppen också! Mexikansk kycklingpaj kommer här:

Pajdeg:
3 dl mjöl
100 gram smör
2 msk kallt vatten
Fyllning:
8 feferoni
1 grillad kyckling
1 gul lök
ca 10 färska champinjoner
200 g Philadelphiaost
1 burk Chunky Salsa
1-2 dl riven ost
1 grillad kyckling
1 gul lök
ca 10 färska champinjoner
200 g Philadelphiaost
1 burk Chunky Salsa
1-2 dl riven ost
• Sätt ugnen på 225 grader. Gör pajdegen, tryck ut i en form och förgrädda i 10 min.
• Rensa kycklingen och dela i mindre bitar. Hacka lök och champinjoner och stek allt tillsammans.
• Tillsätt philadelphiaost och tacosås och låt puttra ihop nån minut.
• Hacka feferoni och lägg i botten på pajskalet.
• Häll kycklingröran över och toppa med riven ost.
• Gratinera i ca 15 minuter.
Servera med sallad och kanske guacamole om man vill lyxa till det ordentligt?!
Kommentarer
Trackback