PANERAD FISK
Egentligen är ju det här inget nytt eller exotiskt, panerad fisk med mos och remouladsås.
Men paneringen är i alla fall inte lika onyttig som en vanlig och tyckte att det blev riktigt bra!

Ingredienser:
500 gram vit fisk
2 ägg
3 msk kokosmjöl
3 msk mandelmjöl
3 msk fiberhusk/kruskakli
3 msk linfrön
3 msk sesamfrön
3 msk mandelmjöl
3 msk fiberhusk/kruskakli
3 msk linfrön
3 msk sesamfrön
salt & peppar
• Blanda alla torra ingredienser på en tallrik och vispa upp äggen i en skål
• Doppa fisken först i ägg och sedan i paneringen
• Stek i smör tills fisken har fin färg
Remouladsås:
Blanda 1 dl majonnäs med 1 dl creme fraiche och 0,5-1 dl bostongurka. Pressa i lite citron eller limesaft och krydda med salt och peppar och ca 0,5 tsk curry.
Potatismos eller blomkålsmos till, eller blanda båda som vi gjorde!
Kommentarer
Trackback