PANERAD FISK

 
Egentligen är ju det här inget nytt eller exotiskt, panerad fisk med mos och remouladsås.
Men paneringen är i alla fall inte lika onyttig som en vanlig och tyckte att det blev riktigt bra! 
 
 
Ingredienser:
500 gram vit fisk
2 ägg
3 msk kokosmjöl
3 msk mandelmjöl
3 msk fiberhusk/kruskakli
3 msk linfrön
3 msk sesamfrön
salt & peppar
 
• Blanda alla torra ingredienser på en tallrik och vispa upp äggen i en skål
• Doppa fisken först i ägg och sedan i paneringen
• Stek i smör tills fisken har fin färg
 
Remouladsås: 
Blanda 1 dl majonnäs med 1 dl creme fraiche och 0,5-1 dl bostongurka. Pressa i lite citron eller limesaft och krydda med salt och peppar och ca 0,5 tsk curry. 
 
Potatismos eller blomkålsmos till, eller blanda båda som vi gjorde!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0