KOKOSTOSCA


Ett undantag från temat i de tidigare inläggen, man måste ju baka och äta gott ibland.
Jag har ju faktiskt semester! Det här är en chokladkaka med kokostosca i perfekta mumsbitar. 
Själva kakan var egentligen lite torr men toppingen är knäckig och jättegod!
Lite suddig mobilbild i mörkret men ni fattar nog...

 

Mitt tips är att göra sin favoritkladdkaka och börja grädda den i ugnen (temp ca 200 gr) och sen blanda...
 
100 g smör
2 dl grädde
250 g kokosflingor
1 ½ dl sirap
1 dl socker
 
...i en kastrull och låt koka upp och småputtra i 5-10 min. När det är 10 minuter kvar på kladdkakan, ta ut den och bred kokostoscan över. Ställ in i ugnen igen i ca 10 minuter tills kakan är gyllene! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0